WeCompete UF – Tävlingar 2020

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone
Välkomna till WeCompete UF tävlingar 2020

Där vi kommer att utse Härnösands mest hållbara företag. Tävlingen kommer att vara uppdelad i fem olika deltävlingar som kommer att genomföras självständigt av företagen. De deltagande företagen får alltså bestämma själva när de vill genomföra tävlingarna.

 

Bedömning

Tävlingen kommer att bedöma hur företagen har genomfört tävlingen. Hur har samarbetet fungerat inom företaget och hur har de gått tillväga för att genomföra företaget. Det är sedan företaget som har utvecklat mest inom hållbarhet som kommer att bli den slutliga vinnaren.

 Tävlingen börjar 2 mars och avslutas 30 april.

 

Hur ska ni gå tillväga för att visa hur ni genomfört tävlingarna?

Vi vill att ni hela tiden dokumenterar de ni gör när ni genomför tävlingarna (t.ex. tar en bild när ni genom för en deltävling). Det är viktigt att ni är noga med att ni dokumenterar vad ni gör så att det ska bli en så rättvis bedömning som möjligt.

Deltagaravgiften kommer att vara 1500kr och betalning kan ske via faktura eller swish.

 

Deltävlingarna

Tävling 1 – Resor

I denna tävling vill vi att ni försöker att resa så miljövänligt som möjligt. Vad kan ni göra för att minska utsläppen?

Tänk på att alltid välja ett så miljövänligt alternativ som möjligt när ni ska ta er någonstans.

 

Tävling 2 – Arbetsplatsen

Vad kan ni göra för att förbättra er arbetsplats?

I den här tävlingen ska ni visa hur ni jobbar för att få en så bra arbetsplats för alla på företaget, hur gör ni för att alla ska trivas?

Tänk på att förbättra er arbetsplats kan betyda både hur ni samarbetar inom företaget men också hur arbetsmiljön ser ut.

 

Tävling 3 – Leverantörer

Vilka leverantörer väljer ni?

Tanken med tävling 3 är att ni ska se över era leverantörer. Finns det någonting ni kan göra för att minska utsläppen från leverantörerna. Vilket är det mest miljövänliga alternativet för företaget?

 

Tävling 4 – Plogging 

I den här tävlingen vill vi att ni försöker att samla in så mycket skräp ni kan. Detta kommer ni att göra genom plogging. Det är även viktigt att ni samarbetar med varandra i den här tävlingen eftersom de är en viktig del inom hållbarhet.

 

Tävling 5 – Kreativitet

Hur kreativt ni väljer att lösa tävlingarna är även de viktigt. I den sista tävlingen vill vi att ni ska visa upp hur ni har genomfört de olika tävlingarna, här vill vi att ni försöker vara kreativa.

 

Försök att vara noga med hur ni väljer att dokumenterar de utförda tävlingarna då det kommer vara en stor fördel inom tävlingen. Hur ni väljer att visa upp erat resultat och de förändringar ni har gjort kan vara en avgörande faktor till att just ni blir årets mest hållbara företag i Härnösand.
Har ni några frågor kontakta oss på wecompeteuf@gmail.com