Premiär för ”Walk and Talk” – pratpromenader i skog och mark

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone
Härnösands kommun lanserade tidigare under våren konceptet ”Hemma bra, ute bäst”, som ett led i att stötta småföretagare i kafé- och restaurangbranschen, samtidigt att uppmana till den positiva fördelen till fysisk aktivitet. En mötesplats för dialog och att frigöra kreativitet.
Pratpromenaden är också en del i Dialog 2020. För att inte tappa bort det viktiga arbetet som startades upp med Dialog 2020, fortsätter vi nu dialogen utomhus.

– Vi har anordnat nästan 50 dialogmöten hittills i år, och det känns bra att vi kan fortsätta dialogen under nya anpassade former, säger Andreas Sjölander, kommunstyrelsens ordförande (S).

Den 12 maj, klockan 11:45-13:00, arrangeras den första av flera pratpromenader. Vi promenerar två och två, från Gådeåleden fram till Sparrudden. Under pratpromenaden finns möjlighet att vädra sina tankar med andra. På Sparrudden finns tid att fortsätta dialogen och äta en lunch- eller fikapåse, som du beställer själv. Stötta gärna någon av våra kafé- och restauranger som är med i kampanjen ”Hemma bra, ute bäst!”.länk till annan webbplats

– Pratpromenader är ett sätt att reflektera över ett ämne, eller sin egen situation, och dela med sig av sina erfarenheter till andra. Formatet har också visat sig vara ett överlägset sätt att vara kreativ och släppa tankefällor. För att inte tala om de positiva hälsofördelar det ger, säger Petra Forsström, Näringslivsenheten, Härnösands kommun.

Fakta
Pratpromenaden arrangeras i samverkan med Näringslivsenheten, politiken och HNEF (Härnösands Näringsliv Ekonomisk Förening).

Härnösands kommun lanserade tidigare under våren konceptet ”Hemma bra, ute bäst”, som ett led i att stötta småföretagare i kafé- och restaurangbranschen, samtidigt att uppmana till den positiva fördelen till fysisk aktivitet. Dialog 2020 är ett initiativ som syftar till att öka dialogen med våra viktiga företagare.

Vi har begränsat antalet till 30 deltagare och vi kommer att promenera två och två. Du får sällskap av någon från Näringslivsenheten, politiken eller HNEF. Vi träffas på parkeringsfickan vid Lövuddsvägen 7. Se mer i Google Maps.länk till annan webbplats

Låter det intressant, maila ditt intresse till: foretagslotsen@harnosand.se.

Varmt välkommen!