Lunchträff med kommunens näringslivsenhet och Härnösands Hantverk & Småföretag

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Det var fullt runt bordet när näringslivsenheten bjöd företagen i Härnösands Hantverk & Småföretag på lunch. Totalt 25 personer, varav 17 företagare, träffades för att utbyta erfarenheter och lära känna varandra. Näringslivsenhetens personal presenterade sig och berättade vad som är på gång inom kommunen.

– Vi vill skapa olika mötesplatser som alternativ till företagsfrukosten som inte passar alla företag. Det är också bra att kunna träffa företagen branschvis, säger Margareta Nordlund på näringslivsenheten.

Deltagarna var nöjda med lunchträffen.

– Det är bra att prata öga mot öga med kommunens tjänstemän och också att träffa de andra företagarna. Det gör att vi alla arbetar bättre tillsammans, säger Ester Hemström på Mäklarhuset.

Även Kent Lindberg på Näslunds Snickeri uppskattar att kommunen bjuder in.

– Jag gillar att näringslivsenheten presenterar alla sina funktioner och att man får ett ansikte på de olika människorna. Själv funderar jag på utbyggnad och då verkar den här lotstjänsten vara väldigt bra. Över huvud taget upplever jag att näringslivsenheten bara blir bättre och bättre på att förstå företagarnas villkor.