IngRid, Ekebro Utveckling och AG Träning & Hälsa

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

På väg till Härnösands viktiga företag! Under ett av företagsträffarna träffade kommunstyrelsens vice ordförande Ingrid Nilsson (V), oppositionsrådet Christina Lindberg (C), näringslivschefen Petra Forsström och näringslivsutvecklaren Pernilla Sandin, flera intressanta och spännande företagare inom det kvinnliga nätverket Vendela.

AG Träning & Hälsa
Anna Gustafsson, AG Träning & Hälsa.

Anna Gustafsson utbildade sig i Östersund och startade sitt företag AG Träning & Hälsa för cirka fem år sedan. Sedan 1 1/2 år tillbaka har hon sin verksamhet på Simhallen i Härnösand.
Efter en magisterexamen i idrottsvetenskap arbetar hon bland annat som personlig tränare med hälsoträning, behandlande massage, prestationsträning och mammaträning.

Annas mål är att hjälpa dig att bli piggare, starkare och skadefri. Genom att ge kunden rätt verktyg till att träna de rörelser som kroppen mår bra av, vill hon få träningen att bli en rolig och utmanande del av din vardag.

Under vintern 2016 började Anna utbilda sig inom den nya träningsformen 3D-träning, som inriktar sig på funktionell träning i kroppens rörelseplan. Genom att hitta nya vinklar och rörelser stärker hon tillsammans med kundens upp deras rörelsemönster, styrka och uthållighet. AG Träning & Hälsa erbjuder även friskvårdslösningar med personlig träning, gruppträningar, kost och hälsa för företag.

Ekebro Utveckling
Ulrika Ekebro, Ekebro Utveckling.

Ulrika Ekebro startade under 2010 sitt företag Ekebro Utveckling med en önskan att kunna använda sin kompetens och erfarenhet för att bidra till utveckling inom verksamheter som möter människor.
Detta är fortfarande Ulrikas drivkraft och mål. Den professionella grund som Ulrika står på är hennes auktoriserade socionomutbildning, diverse vidareutbildningar och närmare 25 års erfarenhet av socialt arbete i olika former, med allt större fokus på utbildning, ledning och organisationsutveckling.

Via uppdrag som handledare och utbildare står hon i löpande kontakt med de föränderliga svårigheter som socialtjänsten ställs inför, och har förmånen att kontinuerligt ta del av input och kompetens från praktiken. Detta i kombination med uppdrag som processledare och krishanterare har Ulrika byggt en erfarenhetsbank som hon gärna delar med sig av. Hon håller utbildningar över hela landet, men erbjuder även handledning över telefon vid behov. Ibland kan det vara akuta krissituationer som hon ger stöd i.

IngRid Nyström AB
Ingrid Nyström, IngRid AB.

Ingrid Nyström är företagaren som kombinerar sitt redovisningsföretag IngRid Nyström AB, med uppdrag inom redovisning och ridsport. Ingrid erbjuder bland annat utbildning och träning av ryttare till att vara domare på MSVB-nivå.

Ingrid är utbildad civilekonom och har varit egenföretagare i 8 år. På sitt kontor i Ytterfälle kan hon erbjuda sina tjänster både på distans, eller som ambulerande ekonom till olika företag i länet eller landet.
Hon har flera uppdrag genom Ridsportförbundet där hon dömer dressyr inom ridsport och hon har en stor erfarenhet av hästsport då hon arbetat som ridskolechef på flera ställen i landet. Hon jobbar ungefär 50/50 i de olika uppdragen.

Från vänster: Ingrid Nyström, IngRid Nyström AB, Christina Lindberg (C), Ulrika Ekebro, Ekebro Utveckling, Anna Gustafsson, AG Träning & Hälsa och Ingrid Nilsson (V).

 


Vill du att vi besöker dig? Anmäl dig på https://www.harnosand.se/foretagsbesok #Dialog2020 #näringslivhärnösand