Heltäckande begravningsbyrå i Härnösand City

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Hernö Begravningsbyrå har funnits i drygt tre år och kan inte bara ordna allt som har med en begravning att göra. Här finns också juridisk hjälp att få.

– Ja, vi skriver allt från testamenten och gåvobrev till äktenskapsförord och samboavtal, säger Staffan Andersson.

Även i samband med dödsfall finns en del juridiska saker att ta hand om. En boutredning kan till exempel innebära att en bouppteckning ska upprättas och att arvet ska skiftas.

– Vi försöker erbjuda en så heltäckande lösning som möjligt, säger Staffan.

I det ingår även att Staffan kan vara officiant vid borgerliga begravningar, liksom vid borgerliga vigslar och namngivningsceremonier. En annan sak som Hernö Begravningsbyrå kan erbjuda är en inventering av livförsäkringar.

– Många vet inte vad de har för försäkringar och på det sättet försvinner många miljoner kronor varje år. Försäkringsbolagen tar inte självmant kontakt när något händer.

På mässan kommer Hernö Begravningsbyrå att slå ett slag för att fylla i det så kallade Livsarkivet, där du kan informera dina anhöriga om eventuella testamenten, försäkringar, önskemål inför begravningen och mycket annat.

– Det går att fylla i både digitalt och på papper. Gör du det digitalt kan du när som helst gå in och ändra, dra ifrån och lägga till.