Härnösandsföretaget Fair Term Profit vann Nordeas Norrlandsstiftelses utvecklingspris

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Nordeas Norrlandsstiftelse har i samarbete med BizMaker delat ut 100 000 kronor i stipendier till tre startupföretag som på olika sätt implementerat hållbarhet i sin affärsidé.

Tre vinnare vann slutligen och delade på totalt 100 000 kronor. Bland startupvinnarna fanns Härnösandsföretaget Fair Term Profit, med ägaren Tove Engvall, som vann det fina utvecklingspriset på 20 000 kronor.

Fair Term Profits företagsidé är ett initiativ för investeringar på finansmarknaden. Med digitaliseringen utvecklas nya modeller för investeringar på finansmarknaden, utifrån kundens villkor och i transparenta och pålitliga processer. Centralt är att investeringar som görs bidrar till att driva på en hållbar utveckling, och att inga pengar investeras i destruktiva verksamheter. Genom att verka för mer medvetna val – både för individen och samhället i stort – bidrar Fair Term Profit till en hållbar privatekonomi, och en hållbar världsekonomi.

Tove Engvall med startupföretaget Fair Term Profit vann 20 000 kr.

De startupföretag som deltog i tävlingen finns med i BizMakers företagsinkubator i Västernorrland. Tävlingen avgjordes under eventet Framtidens Företag i Sundsvall.

Stort grattis till vinsten!