Härnösands experter på trä

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

För ett år sedan tog Kent Lindberg över anrika Näslunds Snickeri. Han har tillfört företaget ny kompetens i form av sina erfarenheter som industridesigner. Snickerikunskap finns det annars gott om på Näslunds.

– Ja, mina anställda har tillsammans långt över hundra års erfarenhet av specialsnickerier.

En förändring som kunderna märker är att Näslunds har fått en ny entré med tillhörande kontor. Kunderna behöver nu inte gå in i verkstaden.

– Det är både enklare, bekvämare och inte minst säkrare för alla, säger Kent.

Bland kunderna finns industrier, byggföretag och andra företagskunder. Nyligen levererade Näslunds till exempel ett 200 meter långt trästaket efter gammal förlaga till Styrnäs kyrka utanför Kramfors.

Till snickeriet kommer naturligtvis också många privatpersoner som vill ha hjälp med möbler, inredning och andra snickerier. Det kan handla om platsbyggd inredning, kylskåpshandtag i trä eller något annat som inte är standard.

– Så fort du letar något som inte finns i massupplaga kan det vara värt att fråga oss. Och du behöver inte ha en färdig idé med dig. Med min designbakgrund kan jag hjälpa till att skissa och presentera tredimensionella skisser.