Företagsakutens nya tjänst – Krishantering och samtalsstöd för dig som är företagare

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Vill du som företagare ha hjälp att sortera dina tankar utifrån den situation som har uppkommit, kan du söka stöd genom Företagsakutens nya tjänst – Krishantering och samtalsstöd för dig som är företagare.

– Tjänsten innebär helt enkelt hjälp att sortera tankarna, oavsett vilken situation du befinner dig i. Att sätta ord på vad som bekymrar och få stöd i att se olika perspektiv eller handlingsalternativ är många gånger ett effektivt sätt att komma vidare, säger Ulrika Ekebro, Ekebro Utveckling AB.
.

Det kan vara alltifrån tankar och funderingar om hur du själv mår, till idéer och hjälp med att strukturera upp vägen framåt i din verksamhet. Du få stöd i att hantera den oro och stress som den uppkomna situationen orsakar dig. Det gör mycket att ta ett samtal med en utomstående för att lätta på trycket och att få någon annans perspektiv och vägledning för att komma vidare. Härnösands kommun har avtal med Vårsta Diakoni, som kommer att lotsa dig vidare till ett antal externa certifierade rådgivare inom kris och stödsamtal.
.

– Av egen erfarenhet vet jag att det ofta hjälper att få någon annans syn på de utmaningar jag själv står inför. Jag har alltid haft externa rådgivare eller bollplank, formella och informella, som har hjälpt mig att sortera och sålla i mina tankar. Beslutet ligger kvar hos mig, ansvaret likaså, men inte sällan ger de andra perspektiven mig möjlighet att nå fram till bättre beslut. Ibland kan det hjälpa att bara få lasta av sig sina funderingar, till någon som inte gör så mycket annat än att lyssna. Det är därför jag tycker att du ska vända dig till Företagsakuten. Här finns vi som både kan lyssna och ge råd, baserat på dina behov, säger Johan Mast, Johan Mast Consulting AB.

.Du kan få:

  • upp till fyra timmars kostnadsfri företagsrådgivning.
  • handledning och goda råd om hur du kan hantera din situation och ta dig vidare.

Fundera inte på vilken hjälp du behöver. Kontakta oss via Företagsakuten, så lotsar vi dig vidare till någon av våra konsulter, som är ansluten till tjänsten.


www.harnosand.se/foretagsakuten

Så här fungerar det:

Du skriver in dina kontaktuppgifter i formuläret som går direkt till vår lots, Mats Haglund på Vårsta. Han ringer upp dig och du får svara på några frågor kring din situation och i samråd med dig föreslås en av våra certifierade rådgivare. Rådgivaren ringer sedan upp dig för att avtala en tid för ett möte som sker på dennes mottagning, på telefon eller via din dator.
.
Du förbinder dig inte till något genom att skicka in din intresseanmälan. Vi hoppas att detta stöd kan vara en bra hjälp för dig i krisen. Välkommen med din anmälan!