Företag letar företag

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Fastighetsbyrån Höga Kusten etablerade sig i Härnösand i höstas och där möter vi hemvändaren Tobias Viklund som är platsansvarig för kontoret i Härnösand. 

Efter studier och intensivt arbete i Stockholm kände Tobias att han att han ville ha mer livskvalitet där närhet till både natur, vänner och jobb är centrala. Valet blev enkelt och flytten gick till hemstaden.

Fastighetsbyrån Höga Kusten finns i Örnsköldsvik, Kramfors, Sollefteå och strax innan andra vågen av coronapandemin, öppnande de dörrarna i Härnösand.

-Jag är förvisso hemvändare och har bra koll på Härnösand men jag känner ett behov av nätverkande, säger Tobias och fortsätter:

-Nu har jag haft några kunder som inte har någon koppling till Härnösand och de har ett stort behov av att veta vilka företag som de kan anlita, till exempel inom byggbranschen. Just nu vill jag gärna bygga nätverk med företag  som erbjuder hemtjänster, städning och flytthjälp.

Kommunen har precis i dagarna implementerat ett företagsregister på kommunens webbplats som kan hjälpa till att hitta företag i kommunen. Letar du, precis som Tobias, samverkanspartners ta en titt där och bygg ditt nätverk. Lycka till!