Fokusmässans sponsorer 2019

 

Berners Person- och Transportbilar

Berners i Härnösand har varit med på Fokusmässan i så många år vi kan minnas. De flesta år har de varit med sponsorer, och för Fokusmässan 2019 är det ingen skillnad.

– För oss är Fokusmässan ett viktigt Härnösandsevenemang där vi företagare kan träffas och hitta nya idéer och lösningar för en bättre lokal samverkan. Samtidigt ger det oss som företag möjlighet att träffa både privatkunder och företagskunder på en och samma gång.

 

I år kommer ett fokusområde vara att delta på yrkesmässan. Där har vi som arbetsgivare möjligheten att visa den bredd av tjänster som finns hos oss.
//Caroline Jonsson, platschef


Handelsbanken Härnösand

För fjärde året i rad kommer Handelsbanken Härnösand att vara med på Fokus Företagsmässa. Inför 2019 års  satsar de ännu mer och blir en av fyra sponsorer.

– Vi är med på Fokus företagsmässa av flera skäl. Mässan är en bra möjlighet att träffa både företagare och privatpersoner, och att vara med ger oss dessutom en bra känsla för vad som är på gång i kommunen. Vi vill också vara med för att visa att vi är ett företag som satsar på Härnösand, säger Åsa Starfelt Nilsson, kontorschef på Handelsbanken Härnösand.

 

Mässan är en bra möjlighet att träffa både företagare och privatpersoner, och att vara med ger oss dessutom en bra känsla för vad som är på gång i kommunen.
//Åsa Starfelt Nilsson, kontorschef


ICA Maxi Härnösand

Sedan 2012 har ICA Maxi Härnösand varit med som utställare på Fokus Företagsmässa, och kommer även 2019 vara med, då som sponsor.

– Vi är med av två skäl. För det första vill vi medverka till att göra Härnösand mer levande som stad och kommun, och för det andra så tycker vi att det är ett mycket bra tillfälle att träffa gamla och nya kunder och tala om vad vi är bra på.

 

Nyckelorden blir modernt och matigt. Vi kommer att erbjuda mycket provsmakning och det brukar vara väldigt uppskattat bland besökarna. Kom och smaka på oss!
//Magnus Winges, ICA-handlare


Signum Reklam

Två gånger tidigare har de ställt ut på Fokusmässan. Det tredje året kommer att bli deras största i Fokus-perspektiv då de utökar sitt engagemang och kommer att vara med som sponsorer.

– Fokusmässan är en perfekt plattform för oss att synas och skapa nya kontakter. Det är även ett perfekt inslag för vår målsättning att befästa vår roll som den självklara partnern inom all form av marknadsföring.

 

Under Fokusmässan kommer vi att lansera vår nya hemsida med koppling mot alla våra leverantörer. Hemsidan kommer att förbättra vår service ytterligare och ge kunderna en mycket större valfrihet.
//Sebastian Johansson, VD

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone