Fokusmässans sponsorer 2020

 

Berners Person- och Transportbilar

Berners i Härnösand har varit med på Fokusmässan i så många år vi kan minnas. De flesta år har de varit med sponsorer, och för Fokusmässan 2020 är det ingen skillnad.

– För oss är mässan en superbra plattform där vi både kan visa upp vår verksamhet, träffa andra företagare i Härnösand och framför allt träffa befintliga och presumtiva kunder. Vi brinner för Härnösand, och att få möjligheten att fortsätta vara sponsor till ett evenemang som detta känns roligt och inspirerande.

 

I år kommer vi fortsätta med vårt fokus på elbilar.
//Caroline Jonsson, platschef


 

Handelsbanken Härnösand

För femte året i rad kommer Handelsbanken Härnösand att vara med på Fokus Företagsmässa.

– Syns man så finns man! Och Fokusmässan en väldigt bra plats att synas på och vara på eftersom alla är där. Vi vill vara där företagarna i Härnösand är och då är det här rätt sammanhang.

 

Det här vill vi visa upp på Fokusmässan i år:
–Bankärenden görs ju inte upp i en monter utan på Fokusmässan vill vi framförallt presentera oss själva. Vi kommer också att informera om gröna bolån och hållbara fonder – nya produkter som verkligen ligger i tiden. Vill du veta vad det innebär? Kom till vår monter på Fokusmässan!
//Åsa Starfelt Nilsson, kontorschef


ICA Maxi Härnösand

Sedan 2012 har ICA Maxi Härnösand varit med som utställare på Fokus Företagsmässa, och kommer även 2020 vara med.

– Vi är med av två skäl. För det första vill vi medverka till att göra Härnösand mer levande som stad och kommun, och för det andra så tycker vi att det är ett mycket bra tillfälle att träffa gamla och nya kunder och tala om vad vi är bra på.

 

Nyckelorden blir modernt och matigt. Vi kommer att erbjuda mycket provsmakning och det brukar vara väldigt uppskattat bland besökarna. Kom och smaka på oss!
//Magnus Winges, ICA-handlare


 

Mittmedia/TÅ

– Som lokaltidning är vi en del av lokalsamhället och det är en utmärkt mötesplats för oss att träffa både företagskunder och läsare. Nu när vi blivit fler anställda och satsar mer på lokaljournalistik vill vi gärna passa på att berätta hur vi jobbar för att Tidningen Ångermanland och Allehanda.se ska bli ännu bättre och lyssna på era åsikter. Sedan vi slog ihop med Bonnier News har vi fått massor med resurser att tillgå för att hjälpa våra kunder med att få en effektiv mediemix och rekrytering och det berättar vi också gärna om.

– Vi vill såklart passa på att visa upp några av våra nyanställda journalister, men också våra produkter och berätta om hur du som företagare får bäst effekt av din marknadsföring.
//Annika Lundqvist, Mediasäljare


DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone