Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Walk and Talk – pratpromenad

9 juni, 2020 kl 11:45 - 13:00

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Välkommen att anmäla dig till nästa ”Walk and Talk” – pratpromenad i skog och mark. Den 9 juni, klockan 11:45-13.00, arrangeras den andra av flera pratpromenader.

Förra promenaden blev en succé, så häng med du också! Pratpromenaden är en del i Dialog 2020. För att inte tappa bort det viktiga arbetet som startades upp med Dialog 2020 vid årsskiftet, fortsätter vi nu dialogen utomhus. Pratpromenaden möjliggör ett nytt sätt att träffa våra viktiga företagare.

Vi promenerar två och två, från Gådeåleden till Sparrudden. Under pratpromenaden finns tid att lyfta viktiga företagarfrågor. På Sparrudden finns möjlighet att äta en lunch- eller fikapåse som du beställer själv. Stötta gärna någon av våra kafé- och restauranger som är med i kampanjen. ”Hemma bra, ute bäst!”(länk till sida med kontaktuppgifter).

Pratpromenader är ett sätt att reflektera över ett ämne, eller sin egen situation, och dela med sig av sina erfarenheter till andra. För att inte tala om de positiva hälsofördelar det ger.

Varmt välkommen att anmäla dig! Vi har begränsat antalet till 30 deltagare, och vi kommer att promenera två och två. Är du intresserad att anmäla dig? Maila ditt intresse till: foretagslotsen@harnosand.se  


Fakta: Pratpromenaden arrangeras i samverkan med Näringslivsenheten, politiken och HNEF (Härnösands Näringsliv Ekonomisk Förening).

Härnösands kommun lanserade tidigare under våren konceptet ”Hemma bra, ute bäst”, som ett led i att stötta småföretagare i kafé- och restaurangbranschen, samtidigt att uppmana till den positiva fördelen till fysisk aktivitet.


Detaljer

Datum:
9 juni, 2020
Tid:
11:45 - 13:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://app.bwz.se/harnosandskommun/b/v/?vid=148&v=1&share=1&ucrc=E11358B008

Arrangör

Näringslivsenheten Härnösands kommun
Telefon:
0611-34 80 34
E-post:
foretagslotsen@harnosand.se
Webbplats:
http://www.harnosand.se/naringsliv

Plats

Lövuddsvägen 7, 871 40 Härnösand, Sverige
Lövuddsvägen 7
Härnösand, 871 40
+ Google Map
DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone