Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kick Off Mat & Dryck för dig som skapar smakupplevelser

17 januari kl 17:00 - 19:00

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Arbetar du med smakupplevelser och vill utvecklas tillsammans för att nå längre? Du kanske är mathantverkare, driver en restaurang, gårdsbutik, arbetar med att skapa upplevelser, själv eller som destinationsutvecklare eller har du ett driv och en önskan om att skapa något nytt.

Höga Kusten och Destination Sundsvall har en stor potential att växa som smakdestinationer och locka många besökare. Projektet ”Framtidens smakdestinationer” har påbörjat arbetet och nu förstärker vi detta och fortsätter resan tillsammans med framgångsrika smakdestinationer som Jämtland och Trøndelag.

Nu samlar vi till en träff för att dela med oss av vad vi kan bidra med, men framförallt höra vad ni behöver för att utvecklas. Vi kommer att kunna erbjuda bland annat utbildning inom event, trender och målgruppskunskap, terroir, mattraditioner, marknadsföring, och utveckling som öppna hackaktons inom utemat och event. Det kommer även finnas möjlighet att delta i en pilot- och referensgrupp för den som vill växa och utvecklas vidare tillsammans med företagare från Jämtland och Trondelag. Tillsammans vill vi sätta våra regioner på smakkartan och skapa förutsättningar för utveckling och ökad omsättning, community företag inom mat och måltidsupplevelser.

VARMT VÄLKOMNA!
/Eva Jilkén och Malin Jonsson (projektledare Höga Kusten/Destination Sundsvall respektive Jämtland)

ANMÄLAN: Du anmäler dig genom att svara ja på Facebook-eventet

Detaljer

Datum:
17 januari
Tid:
17:00 - 19:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/2451278041612738/

Arrangör

Leader Höga Kusten
Telefon:
0739-464620
E-post:
eva@leaderhogakusten.se
Webbplats:
http://torsta.se/foretagsutveckling/aktuella-projekt/ngb/?fbclid=IwAR1dCW2W-qvtH_zpYiXloOR0zykp3LQGzC6SjKGy9CyZP-TCamyCrpN6ghc

Plats

Hernö Gin
Dala 152
Härnösand, 871 93
+ Google Map
Webbplats:
https://hernogin.com/
DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone