Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hur får Höga Kusten en infrastruktur som främjar turismen?

24 maj, 2019 kl 09:00 - 12:00

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Besöksnäringen till Höga Kusten ökar år för år. För att ta tillvara på de möjligheter som detta innebär, så arbetar Region Västernorrland med att ta fram ett underlag kring hur Västernorrland och Höga Kusten får en infrastruktur som främjar turismen. En målsättning är att underlaget ska komma till nytta i flera sammanhang, exempelvis som underlag i HK Dest. pågående projekt ”Samhällsplaneringen – ett verktyg för besöksnäringen i Höga Kusten”.

För att det ska bli så bra som möjligt behöver vi nu din kunskap och din hjälp. Som en del av processen bjuder vi därför in dig till en workshop om hur förutsättningarna för besökare att resa till och inom destination Höga Kusten kan utvecklas och förbättras genom åtgärder i information, webbsidor, kartor, vägvisning, infrastruktur och trafik.
Workshopen görs med hjälp av Trafikverkets arbetsmetodik för åtgärdsvalsstudier. Målet med workshopen är att vi tillsammans kan formulera en målbild, beskriva nuvarande brister, samt enas om ett antal prioriterade insatsområden som behöver åtgärdas för att förbättra förutsättningarna att ta emot besökare i Höga Kusten.

Anmälan senast den 20 maj till nina.loberg@rvn.se

Detaljer

Datum:
24 maj, 2019
Tid:
09:00 - 12:00

Arrangör

Region Västernorrland
Webbplats:
https://www.rvn.se/sv/Utveckling/

Plats

Hotell Höga Kusten
Hornöberget
Sandöverken, 872 94
+ Google Map
Webbplats:
http://www.hotellhoga-kusten.se/
DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone