Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Företagsfrukost på Sambiblioteket

20 september kl 07:45 - 09:00

90kr
DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone
Ulrika Sedin, Modern Mind

Stanna upp. Fokusera. Prestera. 

Ulrika Sedin, Modern Mind

Är det mycket att göra? Smartphones. Flexibla arbetstider. Aktivitetsbaserade kontor. I den digitala världen är vi alltid tillgängliga för möten och mottagare av ny information. Låter bra, men problemet är att vår hjärna inte hänger med.

Ulrika Sedin driver startup företaget Modern Mind, som hjälper företag och organisationer att förbättra effektiviteten, och nå sina mål genom att stärka sin viktigaste resurs – medarbetaren. Med hjärnan i fokus jobbar Ulrika Sedin med ta skapa en bättre hjärnergonomi som förebygger ohälsa på arbetsplatsen och bidrar till effektiva och hållbara medarbetare.

 

Norbergs Marin och Maskin AB
Christer Norberg, Norbergs Marin och Maskin AB.

Christer Norberg är den driftiga företagaren som trots sin unga företagsålder, hunnit med att byta lokaler, vidareutvecklat och utökat sin verksamhet sedan han tog över företaget 2015. Under de tre sista åren har Christer gjort en imponerande och nödvändig förändring i ledarskapet.

 

Lars Liljedahl – nya kommundirektören
Lars Liljedahl, Härnösands nya kommundirektör.

På höstens första företagsfrukost får du chans att möta Lars och höra om hans tankar kring framtidsfrågorna i Härnösand och samarbetet mellan kommun och näringsliv. ”Jag tror att invånare, företagare och kommunen i stort är vinnare om vi kan fortsätta utveckla det goda samarbete som jag uppfattar redan finns mellan företagare och Härnösands kommun. Jag tror också att ett välfungerande regionalt samarbete är avgörande för en gynnsam och hållbar samhällsutveckling i både kommun och region.”

Varje frukost lyfter vi även lokala företag eller aktuella händelser i vårt publiksvep. Varje företagsfrukost besöks av ca 150 personer från näringslivet du kan knyta kontakter med. Du kan även träffa kommunpolitiker och ansvariga för bland annat näringsliv, samhällsplanering och upphandling.

Engströms Bakery & Deli är frukostleverantör och moderator är Tobias Wikström, Höga Kusten Nöje.

Sambibliotekets plan 4 är som ett fysiskt verksamt.se där bland annat Näringslivsenheten, Almi, High Coast Invest, BizMaker, Business Sweden, HNEF och Nyföretagarcentrum har kontor. Finns öppet wifi och möbler med kontaktuttag för dig som vill hänga kvar och jobba efter frukosten.

→  Anmäl dig här

Detaljer

Datum:
20 september
Tid:
07:45 - 09:00
Pris:
90kr
Webbplats:
https://www.harnosand.se/foretagsfrukost

Arrangör

Näringslivsenheten Härnösands kommun
Telefon:
0611-34 80 34
E-post:
foretagslotsen@harnosand.se
Webbplats:
http://www.harnosand.se/naringsliv

Plats

Sambiblioteket
Universitetsbacken 3
Härnösand, 871 31 Sverige
+ Google Map
DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone