Estetic, KKV och Lars Sjöströms entreprenad

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

På väg till Härnösands viktiga företag! Flera nya spännande och intressanta företagsbesök har gjorts av oppositionsrådet Christina Lindberg (C), majoritetsföreträdare Ingemar Wiklander (KD), näringslivschefen Petra Forsström och näringslivsutvecklaren Jonas Wessling.

Estetic
Från vänster: Johanna Lindberg, Ingemar Wiklander (KD), Christina Lindberg (C), Jonas Wessling och Angelica Lindberg.

Estetic är en skönhetsklinik som nyss öppnat dörrarna på Skeppsbron. Kliniken erbjuder medicinska skönhetsbehandlingar. Allt från Botox och Fillers till apparatur-behandlingar mot, hudföryngring, fettreducering och ytliga kärlbehandlingar. Ägarna heter Angelica och Johanna Lindberg och dom har två anställda sjuksköterskor och tillgång till läkarexpertis.

Kollektiva konstnärsverkstaden (KKV)
Från vänster: Kerstin Lindström, Lisa W Carlsson, Ingemar Wiklander (KD) Christina Lindberg (C) och Staffan Westerlund.

Kollektiva konstnärsverkstaden (KKV) startade på 60-talet med hjälp av statligt utvecklingsstöd och den idella föreningen är fortfarande verksam.
Idag är det 25-30 yrkesverksamma konstnärer som är medlemmar. I verkstaden finns möjlighet att verka inom till exempel textil, etsning, fotografering, boktryck, digitala och grafiska områden. Det finns ett 30-tal verkstäder inom landet och i vårt län finns det tre stycken.

Lars Sjöströms entreprenad
Från vänster: Lars Sjöström, Christina Lindberg (C) och Ingemar Wiklander (KD).

Lars Sjöström är född in i företagande. Hans familj har drivit företag i över 100 år inom entreprenad och åkeribranschen. Farfars mor startade åkeriet som man idag har sålt. Nu jobbar Lars med fönster och persienner.


Vill du att vi besöker dig? Anmäl dig på https://www.harnosand.se/foretagsbesok #Dialog2020 #näringslivhärnösand