Comfort Erikssons VVS Shop ställer ut på Fokus Företagsmässa 2017

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Comfort Erikssons VVS Shop är en av sponsorerna till Fokus Företagsmässa 2017.

– Fokus Företagsmässa är ett jättebra tillfälle för oss att visa upp vårt företag och att träffa både kunder och andra företagare, säger Stefan Eriksson.

Stefan Eriksson på Comfort Erikssons VVS Shop laddar för Fokusmässan den 5-6 maj nästa år. Den förra mässan var den första för Comfortbutiken och den gav mersmak.

– Ja, jag tyckte den gav väldigt mycket. Det är inte alla som vet att vi är mer än en butik, att vi jobbar med installation också. Och jag upplevde att vi fick mer folk i butiken efteråt.KurtIvan

– Det är också bra att knyta kontakter med andra företagare. Man har ofta mycket gemensamt, även om man inte är i samma bransch,  fortsätter Stefan.

Comfort är ett familjeföretag och Stefan är andra generationens ägare. Det var pappa Kurt-Ivan som startade VVS-butiken redan 1973 och både han och hustrun Anita jobbar fortfarande i företaget.

Men Comfort är som sagt inte bara en butik. Erikssons kan till exempel erbjuda färdiga badrum, från planering och inköp till installation. Företaget utsågs nyligen till Årets installationsbutik inom Comfortkedjan, med totalt 70 butiker.

Företaget har växt till åtta anställda och Stefan Eriksson letar efter nya, större och mer ändamålsenliga lokaler. Han har också andra planer för företaget, planer som han hoppas ska gå i lås i tid innan mässan i maj nästa år.

– Det vore roligt att ha något riktigt nytt att presentera på mässan, men jag kan inte lova något ännu.

 

Comfort Erikssons VVS Shop
Grundades: 1973
Ägare: Stefan Eriksson
Antal anställda: 8
Omsättning: Ca 10 Mkr