Blissum Business, Medveten Inredning och Etologica

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

På väg till Härnösands viktiga företag! Under ett av företagsträffarna träffade kommunstyrelsens vice ordförande Ingrid Nilsson (V), oppositionsrådet Christina Lindberg (C), näringslivschefen Petra Forsström och näringslivsutvecklaren Pernilla Sandin, flera intressanta och spännande företagare inom det kvinnliga nätverket Vendela.

Blissum Business
Kirsi Li Wahlström, Blissum Business.

Blissum Business och ägaren Kirsi Li Wahlström coachar, föreläser och processleder i huvudsak kvinnor utifrån deras personliga utveckling. Kirsi hjälper och vägleder sina kunder till att få egna verktyg för att skapa långsiktigt hållbara och blomstrande företag, där man som företagare kan tjäna pengar. Med sin långa och gedigna erfarenhet inspirerar och coachar hon sina kunder att skapa förutsättningar att göra bättre affärer och skapa ett hållbarare liv. Kirsi startade Blissum Business för 13 år sedan. Till en början jobbade hon deltid i företaget, men för cirka 6 år sedan driver hon Blissum på heltid. Något hon aldrig ångrat.

Medveten Inredning
Linda Lii Lundberg, Medveten Inredning.
Företaget Medveten Inredning och ägaren Linda Lii Lundberg är certificerad inredningsdesigner, som med sin kreativa energi och passion hjälper människor att må bra i sitt hem. Med en utbildning från School of Graceful Living, erbjuder och paketerar hon sina inredningstjänster. Linda är en expert på inredning och förespråkar ett hem med genomtänkta och hållbara material som samspelar med naturen. Med en mix av att ”rensa i röran”, Feng Shui och hållbara materialval skapar hon en ny och fräsch energi i sina kunders hem. I det senaste projektet Sömnkraft erbjuder hon även inredning av barnrum.
Etologica
Anna-Maria Svedberg, Etologica.
2014 startades företaget Etologica av Anna-Maria Svedberg som är utbildad etolog, det vill säga, läran om djurens beteende och de bakomliggande orsakerna till dem. Tillsammans med en djursjukgymnast delar dom en lokal på Kusthöjden.

Etologica erbjuder främst individuell beteenderådgivning till framförallt hundägare, men hon har även haft katt, kanin och hamster i sina uppdrag. Företaget erbjuder även hundkurser, föreläsningar och workshops. När Anna-Maria träffar sina kunder genomförs en beteendeutredning med djupdykning i hundens beteende. Därefter följer samtal, rörelse- och beteendeanalys, träning och en sammanfattning med tränings- och åtgärdsplan inför en rehabilitering av husdjurets smärta.

Som etolog är det viktigt att se helheten bakom ett djurs beteende, och inte enbart bota de symptom som finns. För Anna-Maria Svedberg är det viktigt att djuren vi håller i fångenskap har möjlighet att få utlopp för sina naturliga beteenden och har en god välfärd. Detta gäller både för sällskapsdjur, lantbruksdjur, djurparksdjur och försöksdjur.

Etologica blev utsedd till Årets hundföretag 2016 och vinnare av Västernorrlands Kennelklubbs utmärkelse, DOD-Y-AWARD.

Vill du att vi besöker dig?
Från vänster: Christina Lindberg (C), Ingrid Nilsson (V), Kirsi Li Wahlström, Blissum Business, Anna-Maria Svedberg, Etologica, Petra Forsström, näringslivschef och Linda Lii Lundberg, Medveten Inredning.

 


Anmäl dig på https://www.harnosand.se/foretagsbesok #Dialog2020 #näringslivhärnösand