Bilbolaget ställer ut på Fokus Företagsmässa 2017

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

– Vi laddar om för ett nytt år på Fokus Företagsmässa. Det gick väldigt bra i fjol så vi är gärna med igen. Det säger Mats Norlén på Bilbolaget, som bland annat tänker visa upp nya V90 Cross Country, som har Sverigepremiär i februari. Det blir också en uppföljning på miljöbilstemat från i fjol.

– Vi fick många frågor om alternativa bränslen och det blir säkert lika aktuellt i år.

En tredje satsning är att visa upp eftermarknaden. I montern kommer det att finnas servicetekniker på plats.

– Vi vill visa vad som händer i en modern bilverkstad. Det har ju skett en enorm teknisk utveckling på det området de senaste åren.

Ett annat område med en enorm utveckling är privatleasing. Vid sidan av alternativa bränslen var det vad besökarna frågade mest om vid den förra mässan.

– Kunderna uppfattar privatleasing som enkelt och prisvärt och det har växt från noll på bara några år. 70 procent av alla V40 som säljs idag är privatleasade och efterfrågan bara ökar.

Så det blir nog en del frågor om det även i år. Mats Norlén tycker att mässan är ett perfekt tillfälle att träffa kunder som normalt inte besöker Bilbolaget.

– Det är också bra att knyta kontakter med andra företag. Över huvud taget känns det jätteroligt att vara med. Mässan har verkligen växt till sig och fått de former den ska ha. Det kan inte nog understrykas hur viktigt det är att visa vad som finns i Härnösand så att Härnösandsborna väljer att göra sina affärer på hemmaplan.

 

Bilbolaget Nord AB
Grundat: Som Ådalens Bilaffär. Köptes av Bilbolaget 1995
Auktoriserad för: Volvo, Renault och Dacia
Ägare: Persson Invest
Antal anställda: 20
Omsättning: Ca 130 Mkr