Berners ställer ut på Fokus Företagsmässa 2017

DelaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Berners är en av utställarna på årets upplaga av Fokus Företagsmässa.

– Fokusmässan är en bra mötesplats och det är också oerhört viktigt att företagen i Härnösand samverkar och gör saker tillsammans, säger Caroline Jonsson.

Caroline Jonsson är teamledare för reservdelar och verkstad på Berners och ser fram emot Fokus Företagsmässa. Berners satsar mycket på sin service och jobbar stenhårt för att öka tillgängligheten och omhändertagandet.

– Vi vill eliminera allt som inte är av värde för kunden, säger Caroline, som under mässan kommer att ha med sig mekaniker för att informera om fördelarna med originalservice.

– En originalservice är så mycket mer än ett oljebyte och ingen kan Volkswagen, Skoda och Seat bättre än vi. Dessutom är bilen uppkopplad mot tillverkare under hela servicebesöket. Vi tar hand om bilen som en patient.

Under Fokus Företagsmässa kan besökarna ta reda på om deras bilar behöver service eller garantiåtgärder genom att lämna sitt registreringsnummer.

Försäljningsmässigt har kurvorna pekat uppåt för Berners i flera år och redan i november 2016 passerades fjolårets siffror. Givetvis kommer företaget att visa upp en bil under Fokusmässan och den här gången är det den nya elbilen e-Golf som har svensk premiär under våren 2017.Elbil_Berners

– Den har en räckvidd som är 50 procent längre än tidigare. Med e-Golfen kan du komma i genomsnitt 20 mil på en laddning, säger Micael Nyberg, märkeschef för Volkswagen på Berners.

 
Berners
Grundat:
1946 som Bil & Buss i Sundsvall AB med filial i Härnösand. Köptes av Berners 1983
Auktoriserad för: Volkswagen, Skoda och SEAT, personbilar och lätta transportbilar
Ägare: AB Berner & Co, Östersund
Antal anställda: 18 i Härnösand
Omsättning: Ca 80 Mkr i Härnösand